Meer kwalitatieve leads

Meer kwalitatieve leads

Jouw digitale landschap is zo ingericht dat de leads vanzelf naar je toe komen. Het percentage van deze leads dat uiteindelijk klant wordt is echter heel klein. Dat kost jouw sales afdeling veel tijd. Daarom is het tijd om dat landschap te optimaliseren zodat jouw sales afdeling efficiënter te werk kan. Start met het verbeteren van je online leadgeneratie. Wij helpen je leads genereren die ertoe doen.

Veel bezoekers of aanvragen maar weinig goede leads? Dit kost veel tijd en geld. Een goede contentstrategie en het juist inrichten van je kanalen en boodschap zorgt ervoor dat je meer kwalitatieve bezoekers krijgt en de kans dat deze converteren dus veel groter wordt. Wij helpen je met het in kaart brengen van de Customer Journeys, jouw contentstrategie en richten je digitale landschap op de juiste manier in.

Neem contact op

Werkwijze

Zo gaat jouw hele sales funnel kloppen

Voor meer kwalitatieve leads moeten we zorgen dat de hele funnel klopt. We maken eerst pas op de plaats met de discovery workshop. Waarin we - it’s in the name - ontdekken wat de huidige situatie is en wat de belangrijkste doelstellingen zijn. Op basis van de bevindingen kunnen we aan de slag met een strategie en de inrichten van jouw digitale landschap. Omdat de digitale wereld continu verandert en nieuwe kansen biedt gaan we vervolgens graag een samenwerking met je aan waarin we aan een duurzame groei van jouw organisatie werken.

  • Discover
  • Create
  • Grow

Samen jouw online
prestaties verbeteren?