De zoekmachines de baas

Beter gevonden worden

Je wilt beter gevonden. Logisch! Als iemand op zoek is naar een oplossing die jouw dienst of product biedt, dan wil jij degene zijn die ze vinden. Of dat nou gaat over bovenaan in Google staan bij zoekopdrachten die bij jouw organisatie passen. Of misschien wel op die van je concurrent.

Met SEA hebben we je morgen al bovenaan staan. Super handig voor een campagne bijvoorbeeld. Maar, de A staat voor ‘advertising’ en dat kost altijd geld. Voor een duurzame aanpak kies je SEO. Deze investering betaalt zich altijd terug! Ook als je aandacht voor de O van optimalisatie even verslapt, verdwijn je heus niet meteen uit de resultaten.

Neem contact op

Werkwijze

Hoe wij ervoor zorgen dat jij beter vindbaar bent?

Eerst leren we jou graag kennen. Zo kunnen we een beter beeld vormen van de gevraagde zoekwoorden waarop jij een toppositie wilt bereiken. Maar ook, welke zoekwoorden die wij tijdens ons onderzoek tegen gaan komen mogelijk relevant kunnen zijn. We nemen jouw website en data onder de loep. Vervolgens kijken we naar wat er in de markt gebeurt. Vaak raakt een SEO strategie je contentstrategie, je user flows en de techniek van je site. Op basis van al deze bevindingen krijg je van ons een SEO strategie waarmee je zelf aan de slag kunt. Nog niet helemaal klaar ervoor? Ook kijken en helpen we je graag mee! Zoekmachinemarketing helpt jou je doelen te bereiken.

  • Discover
  • Create
  • Grow

Samen jouw online
prestaties verbeteren?